Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Chris Martin megható duettet adott elő George Michaellel

2017.02.23. 10:58
A szerda esti Brit Awards gáláján David Bowie posztumusz két fődíjat is kapott, ahogy Adele-nek, Drake-nek és Beyoncének is jutott egy-egy trófea. Az esemény legfontosabb pillanatai mégis akkor jöttek el, amikor George Michaelről emlékeztek meg.

A díjátadó egy pontján George Michael 1981-ben alapított, korábbi duójának, a Wham!-nak a másik fele, Andrew Ridgeley és az egykori vokalistáik, Helen "Pepsi" DeMacque valamint Shirlie Holliman emlékeztek meg a karácsonykor elhunyt énekesről. „Kihunyt egy szupernova a fénylő csillagok egén, és úgy tűnt, hogy besötétedett” – mondta Ridgeley, aki a Wham! megszűnése után is barátja maradt Michaelnek. 

Beszédük után a Coldplay frontembere, Chris Martin adta elő George Michael A Different Corner című '86-ban azonnal a brit toplisták első helyére felfutó slágerét. Martin előadásának vége felé egy kivetítőn George Michael is bekapcsolódott, a dal egy korábbi felvételét játszották be, így lett végül duett a produkcióból.

Az idei, 37. Brit Awards egyértelmű nyertese David Bowie volt, aki posztumusz megkapta a legjobb brit férfi előadónak járó díjat, és a Mastercard által szponzorált, legjobb brit albumért járó elismerés is a Blackstarnak járt.  A legjobb nemzetközi férfi előadó Drake lett, ugyanennek a kategóriának a női verziójában pedig Beyoncé kapott trófeát. 

(Címlap: AFP/Justin Tallis)