Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Hugh Jackman szívesen csatlakozna a Bosszúállókhoz

2017.02.24. 11:00
Úgy talán még Wolverine-t is tovább játszaná.

Hugh Jackman lassan 30 éve alakítja az X-Men legvagányabb mutánsát, idén azonban végleg búcsút vesz tőle a Marvel szuperhősfilmjeihez képest komornak tűnő Loganben. A filmet nemrég be is mutatták Berlinben, a kritikusok eléggé oda voltak érte: jelenleg 96 százalékon áll a Rotten Tomatoes-on.

Egy interjúból az is kiderült, hogy lett volna egy módja annak, hogy rávegyék Hugh Jackmant a folytatásra: ha az X-Men világából átigazolhatott volna a Marvel-moziuniverzumba, vagyis a Bosszuállók soraiba.

„Ha ilyesmiről szó lett volna akkortájt, mikor meghoztam a döntést, biztos, hogy elgondolkodom rajta. Ez nem is kérdés. Mert nagyon tetszik az ötlet, hogy működne ő abban a közegben, Hulkkal és Vasemberrel. De hát ott van egy csomó okosabb ember üzleti diplomával, akiknek valahogy ez nem jutott eszébe.

Ha tényleg lett volna erre lehetőség, nem mondtam volna azt, hogy ez az utolsó. Így viszont ez tűnt a megfelelő időpontnak.  

mondta Jackman, akit nem is lehet hibáztatni érte, hogy belefáradt kicsit a 2000-óta érkező X-Men-filmekbe. Persze ki tudja, lehet, hogy a Marvel fejesei még meggondolják magukat, és felkérik Wolverine-t, hogy csatlakozzon a Bosszúállókhoz.

(Címlapi kép: Marvel)