Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Emma Stone ügyesen kezelte az Oscar-bakit

2017.02.27. 08:20
A friss Oscar-díjas színésznő szabadszájúan áradozott a Holdfényről, és poénra vette a gála végén történteket.

Emma Stone-ra mindig lehet számítani, ha egy kis jófejségre van szükség: az után, hogy megnyerte a Kaliforniai álomért a legjobb női főszereplőnek járó Oscart, valamint hogy kollégáival együtt túlélte a színpadon minden idők valószínűleg legkínosabb Oscar-pillanatát, sajtótájékoztatóját a „Hú, láttátok ezt, srácok?” felkiáltással kezdte. 

Amikor megkérdezték tőle, hogy milyen érzés volt, hogy a Kaliforniai álmot hirdették ki a legjobb filmnek, majd rövidesen kiderült, hogy tévedésről van szó, és a Holdfény nyert, sietett leszögezni, hogy „kurvára imádom a Holdfényt!”, majd hosszan lelkendezett a filmről. 

Aztán elárulta azt is, hogy végig a kezében volt a boríték a cetlivel, amelyen az állt, hogy ő nyerte a legjobb női főszereplő Oscarját. Ennek elvben azért lehetne jelentősége, mert Warren Beatty és Faye Dunaway a legjobb film győztese helyett az Emma Stone győzelmét hirdető papírt kapták meg, és ezért olvasták fel tévesen a Kaliforniai álmot mint győztest. 

Azonban ez az információ önmagában mégsem jelent sokat, ugyanis minden borítékból két példány van a PriceWaterhouseCoopers könyvvizsgáló cég egy-egy munkatársánál, akik a színpad két végén állnak a függöny mögött, és az egyikük odaadja a soron következő borítékot a színpadra induló díjátadónak. 

A témát firtató további kérdésekre felelve Stone még azt is hozzátette felpörögve, hogy úgy tűnik, ma éjjel sikerült Oscar-történelmet írniuk. Az biztos. 

(Címlapi kép: AFP)