Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Spielberg és Tom Hanks nagyon hősies újságírós filmet csinálhatnak

2017.03.07. 10:59
Sőt, Meryl Streepet is beültetik a szerkesztőségbe. Ami eddig Az elnök emberei volt, az mostantól a The Post című film lesz.

A tervek szerint Steven Spielberg fogja rendezni a The Post című filmet. A valós eseményeken alapuló történet a hetvenes években játszódik, abban az időszakban, amikor a The Washington Post nagy port kavart cikksorozatban mutatta be az Egyesült Államok szerepét a vietnami háborúban. 

Spielberg filmje a Post akkori szerkesztője, Ben Bradlee és a lap kiadója, Kay Graham közötti konfliktusokra koncentrál majd. Bradleet Tom Hanks játssza, aki háromszor is forgatott már Spielberggel, legutóbb a Kémek hídjában. Graham szerepére sem választottak kisebb nevet: őt Meryl Streep alakítja majd, úgyhogy készülhetünk a színésznő 167. Oscar-jelölésére. 

Steven Spielberg A barátságos óriás című filmje pekingi premierjén integet

Forrás: Imaginechina/Cao ji

Persze előbb Streepnek be kell fejeznie a Mary Poppins remake-jét, Spielbergnek pedig a Ready Player One című sci-fi utómunkálatait. Sőt, még az Indiana Jones-sorozat ötödik részét is meg kell rendeznie, mert a Disney már be is jelentette annak a premierdátumát, 2019 júliusára. Így aztán egyelőre nem tudni, a The Postból mikor lesz valami. 

(Címlapi kép: Kémek hídja – InterCom)