Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Nézze meg a világ legszebb színészeit, amint tétován bóklásznak

2017.03.12. 08:13
Kiadtak két rövid részletet a Song to Song című filmből. Ez Terrence Malick régóta ígért filmje a zeneiparról Ryan Goslinggal, Michael Fassbenderrel, Rooney Marával és Natalie Portmannel, de benne van a pakliban, hogy borzalmas lesz.

A Song to Songban Terrence Malick több korábbi filmjéhez hasonlóan ismét rengeteg nagyon híres és gyönyörű sztár játszik, de nem tudni, közülük kinek mekkora szerep jut majd az elkészült filmben. Nagyon úgy fest, hogy Ryan Gosling, Natalie Portman, Rooney Mara és Michael Fassbender karakterei köré épül majd a film, arra pedig majd a moziban rájövünk, mi lett Val Kilmer, Cate Blachett, Christian Bale vagy Benicio del Toro figuráival. 

Natalie Portman a Song to Song című filmben

Forrás: Fórum Hungary

Most érkezett két rövid részlet a filmből, és hát egyik sem valami fényes: rossz nézni, ahogy ezek a nagyszerű sztárok, egyben gyönyörű emberek lapos mondatokkal traktálják egymást, hosszú szüneteket tartva, és általában véve úgy néznek ki, mint akiknek fogalmuk sincs, mit vár tőlük a rendező. Persze Terrence Malickről van szó, aki rendezett már fantasztikus, sőt, hogy egy barátom kifejezésével éljek, sistergős remekműveket is, úgyhogy a Song to Song is lehet briliáns. Csak egyelőre nem úgy tűnik.

A Song to Song amerikai premierje március 17-én lesz, magyar forgalmazója is van, de egyelőre nem tudni, mikor tervezik bemutatni a filmet.

(Címlapi kép: Fórum Hungary)