Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Milyen volt az Agymenők elviselhetetlen zsenije gyerekként?

2017.03.14. 12:05
Önálló sorozat készül az Agymenők legviccesebb szereplője, Sheldon Cooper gyerekkoráról. Az alkotók közben lassan lezárnák az Agymenőket, de olyan sokan nézik, hogy a gyártó csatorna még rendelhet új évadokat.

Az Agymenők, eredeti címén The Big Bang Theory napjaink legnépszerűbb sitcomsorozata. A legviccesebb (szerintünk hosszú távon egyedüliként vicces) szereplője Sheldon Cooper, a kiállhatatlan, szociopata elméleti fizikus.

Az ő gyerekkoráról fog készülni most új sorozat. Az Agymenők készítői találták ki ezt is, Chuck Lorre és Steve Molaro íróké az ötlet. Már az is megvan, hogy az első epizódot Jon Favreau (Vasember, A séf) rendezheti.

Az Agymenők szereplői, középen Sheldon

Forrás: CBS

Sheldon Coopert kilencévesen látjuk viszont a Young Sheldon (Az ifjú Sheldon) című sorozatban, egy Iain Armitage nevű fiú játssza őt. A felnőtt Sheldont alakító Jim Parsons lesz a narrátor.

Az alkotók korábban azt nyilatkozták, tíz évadot terveznek az Agymenőkből. A következő szezonban tartanánk itt, a nagy sikerre való tekintettel viszont a CBS csatorna lehet, hogy további évadokat rendelne, arról pedig egyelőre nincs hír, hogy Lorre-ék rábólintanának-e egy esetleges jobb ajánlatra.

(Címlapi kép: Comedy Central/CBS)