Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Ryan Gosling rákapott az éneklésre

2017.03.16. 10:35
Terrence Malick legújabb (és egyben már nagyon régóta várt) filmjében Ryan Gosling ismét egy feltörekvő zenészt játszik, aki ráadásul megint a billentyűk mögött ül. Ez pedig már a Kaliforniai álomban is jól állt neki. Részlet a Song to Songból.

A Song to Songot a múlt héten mutatták be a South by Southwest filmes szemlén, és holnap lesz a hivatalos premierje New Yorkban és Los Angelesben. A filmnek magyar forgalmazója is van már, de még nem tudni, hogy mikor lesz a hazai bemutatója.

A Terrence Malick rendezte filmre nagyjából öt éve vár a közönség, mivel a Ryan Gosling, Rooney Mara, Natalie Portman és Michael Fassbender főszereplésével készült zenés drámát már 2012-ben leforgatták, azóta húzódik a premier. 

A film időközben egy címváltozáson is átesett, Weightlessről keresztelték át Song to Songra, de a cím ne tévesszen meg senkit, Gosling előző filmjével, a Kaliforniai álommal ellentétben ez most nem egy musical lesz. Viszont az austini könnyűzenei szcéna néhány karrieréhes szereplőjét, törtető dalszerzőket és befolyásos üzletembereket jelenít meg, és hatalmas sztárparádét ígér, mert az említett színészeken kívül a Song to Songban állítólag feltűnik majd Patti Smith, Iggy Pop, Lykke Li, Florence Welch, a Black Lips és a Red Hot Chili Peppers is. 

A filmből pár órája jött ki egy újabb klip, amelyben Gosling és Lykke Li duetteznek, a Bob Marley and the Wailers It Hurts to Be Alone című számát éneklik közösen.

Itt pedig a film előzetese: 

(Címlap:AFP/2017 Getty Images/Matt Winkelmeyer)