Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Simpsonék is Clintont támogatják

2016.08.02. 08:06
A Simpson család alkotói sose riadtak vissza egy kis politizálástól, így nincs abban semmi meglepő, hogy a hajrába forduló elnökválasztásra is reagálnak a maguk szarkasztikus módján. Clintonék viszonylag könnyen megúszták ezt a kört, de Donald Trump alaposan megkapta a magáét. De hogy lesz Homer Simpsonból demokrata szavazó?

Hajnali három, a Fehér Házban megcsörren a telefon. Ön szerint kinek kéne válaszolnia a hívásra?" 

– így kezdődött Hillary Clinton egyik elhíresült reklámszpotja, amelyben finoman, de egyértelműen próbált célozgatni Trump alkalmatlanságára.

Ezt a hirdetést gondolták újra A Simpson család alkotói. Először Clintonék kapják meg azt a bizonyos hajnali hívást, amelyre Bill válaszol, de Hillary szembesíti férjét a kellemetlen igazsággal: szokjon hozzá, hogy mostantól már nem neki szólnak a fontos hívások.

Aztán Trumpnál csörren meg a telefon, aki először nem is veszi fel, mert épp el van foglalva azzal, hogy Twitteren sértegessen egy demokrata politikust, aki szerinte túl sokat lóg a Twitteren. A milliárdos kispárnáján Hitler összegyűjtött beszédei hevernek, de valószínűleg ez fáj neki a legkevésbé, ha megnézi az epizódot. A rasszizmus vádjánál biztos mélyebbre mennek a rövid ujjaira és a mérsékelten természetes hajára tett utalások,hiszen ezektől eddig is rendre dührohamot kapott, majd őrült vagdalkozásba kezdett az interneten.

Nagyobb összegben mernénk fogadni, hogy nem ez volt az utolsó forduló: viszont fogjuk még látni Springfieldben Trumpékat a következő hónapok során.

(Címlapi kép: FOX Youtube)