Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Miért olyan érdekes Orlando Bloom pénisze?

2016.08.05. 09:58
A színész barátnőjével, Katy Perryvel nyaralt Szardínia szigetén. Bement a vízbe egy szörfdeszkával, meztelenül. Miért tartja ez lázban az amerikai médiát?

Orlando Bloom és Katy Perry Olaszországban, Szardínián nyaralt. A nyaralás egy adott pontján Bloom úgy döntött, hódol a legújabb strandsport-őrületnek, és paddleboardozni indul. A paddleboard majdnem teljesen olyan, mint egy szörfdeszka, de úgy kell irányítani, mint egy kenut, evezővel. Ülni és állni is lehet rajta.

A lényeg persze nem ez, hanem az, hogy Bloom meztelenül gázolt bele a tengerbe. Egy lesifotós arra járt, és a nyár egyik legmegosztóbb sorozatát készítette el a színészről. Itt végig lehet kattintani a sorozatot. Bloom pénisze ki van takarva, aki a cenzúrázatlan képekre kíváncsi, megtalálja őket a Twitteren.

És pont a folytatás az érdekes, az amerikai twitterezők és az újságírók is teljesen bepörögtek a sztoritól. Jött persze egy csomó vicces kép, amely Bloom péniszének méretét kommentálta.

Mások pont, hogy elismerően szemlélték a színész testét:

Viszont senki nem akadt ki azon, hogy Bloom meztelenül nyaral. Az újabb reakciók, mint például az Independent cikke, azt boncolgatják: miért nem támadta meg a közvélemény a színészt a meztelen képek kikerülése miatt? Ha nő volna, biztos, hogy sokkal többen szégyenítik meg az interneten, mint férfiként. De az is igaz, hogy sokkal többen védenék is őt, és ítélnék el a fotóst, aki ilyen durván behatolt a magánszférájába.

Vagyis úgy tűnik, a pozitív és a negatív reakciók tekintetében is sokkal nagyobb a botrány, és sokkal végletesebbek az érzelmek, ha híres nőkről kerülnek elő meztelen felvételek. A női test látványa ennyivel botrányosabb lenne? Ha meztelen férfit látunk, röhögünk, a meztelen nőn viszont felkapjuk a vizet? Ezen vitatkoznak mostanában az újságírók.

Persze Orlando Bloomot mindez hidegen hagyhatja, ő büszkén vállalhatja a testét és a szörftudományát.