Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Britney Spears levetett ruhájával segít az árvízkárosultakon

2016.08.23. 14:37
Az elmúlt hetek louisianai árvízében 13-an haltak meg, és több tízezer ember veszítette el otthonát. A Vöröskereszt szerint ez az ország legsúlyosabb természeti katasztrófája a Sandy hurrikán óta. Egyre több híresség ajánlja fel segítségét a károsultaknak, most épp Britney Spears jótékonykodja el egyik fellépőruháját.

Mindössze tíz dollárt kell felajánlani a Vöröskeresztnek, és bárki megnyerheti a popdíva fellépőruháját, vagy akár találkozhat is vele New Yorkban az MTV Video Music Awards gálája előtt egy vacsora erejéig. Britney Spearsnek hamarosan megjelenik Glory című új albuma, abból is lehet dedikált példányokat szerezni.

Nem ő az első énekesnő, aki segít az árvíz áldozatain. Múlt héten Taylor Swift egymillió dollárt ajánlott fel, és Lady Gaga is jótékonykodásra buzdított a Twitteren.

A több tízezer károsult között van a Drót című sorozat egyik főszereplője, Wendell Pierce is, akinek már másodszor mosta el otthonát az árvíz. Először tíz éve, a Katrina hurrikán idején pusztult el Baton Rouge-i családi házuk, és most ismét nem kímélte őket az időjárás.

Nem tudom, mit teszek, mindenem odaveszett

– nyilatkozta múlt héten a magába roskadt színész.

(Címlapi kép: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter)