Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Taylor Swift nem bíráskodhat az erőszakolási perben

2016.08.30. 11:40
Vasárnap óta megy a találgatás, vajon Taylor Swift miért nem volt ott az MTV Video Music Awards gáláján. Most felmerült egy lehetséges magyarázat: ki kellett aludnia magát, hogy hétfő reggel frissen jelenjen meg a bíróságon.

Képzeld el, hogy elmész esküdtválogatásra, és ott találod Taylor Swiftet is

– írta a Twitteren az egyik esküdtjelölt, és pár képet is posztolt, hogy bizonyítsa, nem a levegőbe beszél. A popsztárt ugyanis lehetséges esküdtként idézték be a nashville-i törvényszékre, ahol egy elég durva emberrablási, megerőszakolási ügyet tárgyaltak aznap.

Felmentést kapott

Swift felmentést kért a szolgálat alól arra hivatkozva, hogy ő maga is érintett egy szexuális zaklatási ügyben, ezért nem tudna elfogulatlanul ítélkezni. A bíróság elfogadta az érvelést, így most nem lett esküdt Swiftből, de ha már ott volt a bíróságon, fotózkodott egy sort a jelenlévőkkel, és a lelkes beszámolók szerint kedves volt, és közvetlen.

Beyoncé úgyis elvitte a show-t

Az énekesnőnek persze más oka is volt arra, hogy ne tűnjön fel a vasárnapi MTV-gálán. Idén például nem jelölték semmire, és feltehetően nem akart egy helyen mutatkozni a Kanye West–Kim Kardashian-párossal sem, akikkel jó ideje összerúgták a port. És így legalább azt sem kellett Swiftnek tehetetlenül néznie, ahogy Beyoncé egyedül elviszi a show-t a gálán.

(Címlapi kép: AFP)