Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Komoly dívaválogatott pózol a 2017-es Pirelli-naptárhoz

2016.08.31. 11:27
Nagyon komoly dívaválogatottat szedett össze a Pirelli a 2017-es naptárához, amelyet ezúttal is egy világhírű fotós, Peter Lindbergh készít.

A 2016-os különleges évjárat volt a naptár történetében, hiszen nem elsősorban a szépség alapján válogatták hozzá a modelleket, Annie Leibovitz inkább 13 befolyásos nőt fotózott. Idén azonban visszatértek a hagyományosabb vonalhoz, és korunk legismertebb színésznőit kérték fel, hogy pózoljanak a naptárhoz.

A Pirelli most hozta nyilvánosságra a névsort: jövőre Kate Winslet, Penélope Cruz, Nicole Kidman, Helen Mirren, Uma Thurman, Robin Wright, Lupita Nyong'o, Alicia Vikander, Julianne Moore, Rooney Mara, Jessica Chastain, Charlotte Rampling, Zhang Ziyi és Léa Seydoux  képeit akaszthatjuk a falra. A színésznők mellett lesz egy különleges vendég is: Anastasia Ignatova, aki a politikatudomány professzora. 

Peter Lindbergh, a világhírű német divatfotós ígérete szerint arra koncentrál, hogy minél természetesebben, a mai szépségszabványoktól elszakadva fényképezze őket. Lindbergh  az elmúlt évtizedek során többször is fotózott már a Pirellinek (1996, 2002), ez lesz a harmadik naptárja. A 15 modellt öt helyszínen fotózza: Berlin, London, Los Angeles, New York és a Párizstól északra fekvő Le Touquet városa lesz majd a háttér.

(Címlapi kép: Getty Images/AFP)