Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Beletúrtak Donald Trump hajába, és a fején maradt

2016.09.16. 11:23
Hajrájába fordult a választási kampány Amerikában. Az öldöklő versengésnek a könnyed talkshow-k ugyanolyan fontos elemei, mint a politikai gyűlések vagy az elnökjelölti viták. Donald Trump még azt is megengedte Jimmy Fallonnak, hogy összeborzolja a frizuráját, a jópofizástól azonban korántsem ájult el mindenki.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy jelenleg Donald Trump haja a leghíresebb a világon. Rod Stewart, Ryan Lochte vagy Kim Kardashian frizurája még a kanyarban sincs.

Trump természetellenes árnyalatú és állagú haja kimeríthetetlen poénbányája volt a komikusoknak az elmúlt év során, különösen az elnökjelölt hiúsági hisztijei miatt (a legelborultabb pengeváltás Bill Maherrel alakult ki, aki szarkasztikusan felajánlotta, hogy egymillió dollárt fizet a Barack Obama amerikai származását kétségbe vonó Trumpnak, ha iratokkal bizonyítja, hogy nem egy orángután és egy ember szerelméből született. Trump el is küldte neki anyakönyvi kivonatát, követelve a pénzt az HBO komikusán).

Most Jimmy Fallonnál lett téma a híres séró, de kissé kellemetlenre sikerült a cukiskodás. A showman azzal érvelt, hogy ha Trumpot megválasztják elnöknek, már sosem túrhat bele a hajába, így ez az utolsó lehetősége erre. A republikánus elnökjelölt színpadiasan belement a játékba, így mutatva meg az amerikai népnek, hogy lám-lám, nem is paróka van a fején.

A mutatvány sokakat kiakasztott.

„Van undorítobb annál, mint Trumppal cukiskodni? Itt egy antiszemita és rasszista, hát borzoljuk össze a haját!" – írta Wendy Molyneux, a Wendy's étteremlánc tulajdonosa a Twitteren, és hozzá hasonlóan sokan felháborodtak azon, hogy a szerintük vállalhatatlan és az egész világra veszélyes Trumpot ártalmatlannak próbálják feltüntetni, és ezzel egy szörnyeteget tesznek emberarcúvá.

(Címlapi kép: Youtube/Jimmy Fallon)