Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Kim Kardashian Hillary Clintonra fog szavazni

2016.09.25. 10:17
Az amerikai celeb és szupermodell hosszas töprengés után döntött Hillary Clinton mellett. Többek között a fegyvertartási engedéllyel kapcsolatos álláspontjával és a nők legális és biztonságos abortuszhoz való jogának garantálásával nyerte meg a szavazatát Hillary. 

Akármennyire abszurdan is hangzik – egy olyan szoros ameriaki elnökválasztási versenyben, mint amilyennek Hillary Clinton és Donald Trump küzdelme ígérkezik –, nem mindegy, hogy a Kim Kardashianhoz hasonló amerikai celebek melyik jelölt mellett teszik le a voksukat. 

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Korábban úgy tűnt, hogy a közel 84 millió Instagram-követővel rendelkező celeb Donald Trump politikájával szimpatizál, tegnap azonban Kim Kardashian ezt határozottan cáfolta. Saját oldalán közölt bejegyzésében elismerte, hogy sokáig hezitált a két jelölt között, sőt még családtagjaival is megvitatta a dilemmáit. Végül mindkét elnökjelölt programját alaposan áttanulmányozta, és ezután már nem volt kérdés számára, hogy Hillary Clintonra fog szavazni. 

„Sokáig nem voltam száz százalékig biztos benne, hogy elmegyek szavazni, mert nem akartam vakon dönteni. De aztán azt gondoltam: nem szavazni egyet jelent azzal, hogy nem hallatom a hangom egy fontos kérdésben, ezért inkább a hozzám legközelebb álló barátokhoz és családtagokhoz  fordultam tanácsért” – írja az oldalán Kim Kardashian. 

 (Címlapi kép: Northfoto)