Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Egy floridai milliárdos véletlenül a saját unokáját vette el

2016.10.03. 11:11
A 24 éves egzotikus táncos és a 68 éves miami milliárdos egy randioldalon ismerkedett meg, és három hónapja, a férfi családi albumát lapozgatva fedezték fel a vérségi kapcsolatot. Mindkettőjüket sokkolta az igazság, de nem válnak el. 

A titokra azért nem derülhetett korábban fény, mert mindketten régóta megszakították a kapcsolatot családjukkal. Az idős férfinek még az első házasságából született egy fia, aki újdonsült feleségének az apja is egyben. Régóta nem tartotta a kapcsolatot fiával, így azt sem tudta, hogy annak időközben született egy lánya. Történetesen az a fiatal nő, akit nemrégiben feleségül vett.

A 24 éves, egzotikus táncosként dolgozó nő pedig azóta nem beszélt apjával, hogy tinédzserkorában teherbe esett, és elszökött otthonról. A szerencsétlen véletlent három hónappal az esküvő után, az idős férfi családi albumát lapozgatva fedezték fel. 

Volt egy déjà vu érzésem, amikor a randioldalon megláttam a fotóját, de akkor még nem tudtam megmagyarázni magamnak, hogy miért tűnik olyan ismerősnek”– emlékszik vissza a férfi. 

A közeli rokoni kapcsolat ellenére a pár nem akar elválni:

Ha nem fedezzük fel a rokonságot, akkor még most is boldogan élnénk együtt, és a tények nem változtatnak azon, hogy összetartozunk”– magyarázza a lottózásból milliárdossá lett férfi. 

(Címlapi kép: AFP)