Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Jack White nagyon kiakadt Donald Trumpra

2016.10.07. 11:05
Nem kellett volna lenyúlni a The White Stripes legnagyobb slágerét a kampányvideóhoz. A banda ellenhadjáratba kezdett.

Donald Trump szerzett magának egy újabb híres ellenséget, de mondjuk ez már a mindennapi rutin része nála. Az évek óta megszűnt The White Stripes tagjai pár napja háborodtak fel azon, hogy a politikus egyik kampányvideójában hallották viszont legnagyobb slágerüket, a Seven Nation Armyt.Egyhangúlag kijelentjük, hogy semmi közünk nincs a videóhoz, mindkettőnket elborzaszt ez a képzettársítás, akárcsak a dal illegális felhasználásatették közzé a Facebookon, azonban Jack White nem elégedett meg ennyivel. Trump-ellenes pólókat kezdett árulni a produkciós cégének honlapján.

#AntiTrump shirt available for pre-order NOW at thirdmanstore.com. #ickytrump

A photo posted by Third Man Records (@thirdmanrecords) on

Icky Trump („Undorító Trump"), hirdeti a felirat, utalva első nagy slágerük, a mexikói bevándorlókról szóló Icky Thump címére. Hátul pedig a dalszöveg egyik versszaka virít, amely arra hívja fel a fehér amerikiak figyelmét, hogy ők is bevándorlók, így nyugodtan rúgják ki magukat az országból, ahogy azt a többiekkel teszik:

Well, Americans
What, nothin' better to do?
Why don't you kick yourself out?
You're an immigrant too

Persze nem a White Stripes az első, amelynek a tagjai felszólították Trumpot, hogy ne használja a dalaikat: korábban a Rolling Stones, Neil Young, Steven Tyler és Adele is kiakadt emiatt a politikusra.

(Címlapi kép: AFP)