Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Már Tom Hanks is megalázta Donald Trumpot

2016.10.24. 11:10
Tom Hanks és Alec Baldwin eljátszottak egy elnökjelölti vitát. Közben az ember, aki igazán méltó lenne az elnöki címre, vagyis Michelle Obama kampánykörútra kísérte az embert, akivel be kell érnünk leendő elnökként, vagyis Hillary Clintont.

A nagy múltú komikus műsorban, a Saturday Night Live-ban rendeztek egy elnökjelölti vitát. Alec Baldwin játszotta Donald Trumpot, szexista vicceket sütögetett el. A Szellemirtók remake legszórakoztatóbb szereplője, Kate McKinnon bújt bele Hillary Clinton kosztümjébe.

A műsorvezetőt, a Fox News munkatársát Tom Hanks alakította. Azzal nyitott, hogy ezzel a harmadik elnökjelölti vitával mindenki úgy van, mint A gyűrűk ura befejezésével: igazán senki sem kíváncsi rá, de már olyan nagy utat tettünk meg idáig. 

Eközben a valós elnökválasztási kampányban Michelle Obama most először kísérte el Clintont egy kampánykörútra, egy billegő államba, Észak-Karolinába. Clinton a kampány végén már csak ezekre az államokra koncentrál, ahol nincs biztos többsége.

Michelle Obama szónokol

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Aaron P. Bernstein

Clinton kampányszóvivője „nem is annyira titkos fegyverükként” utalt Michelle Obamára, a first ladyre, akit titkon minden demokrata (legalábbis az internetezők) az Egyesült Államok Clinton utáni elnökeként szeretne látni. 

(Címlapi kép: YouTube)