Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

108 év után lett újra bajnok Bill Murray kedvenc csapata

2016.11.03. 09:57
A Chicago Cubs győzelmével hosszú baseballátok tört meg. Amerika még a választást is elfelejtette egy éjszakára.

Mikor a Cubs 1906-ban megnyerte a World Seriest, biztos nem gondolták, hogy több mint egy évszázadot kell majd várni a következő bajnoki címre. Pedig pontosan így történt: idén ősszel azonban megtört az átok, és a vesztésre álló csapat hatalmas bravúrral megfordította a döntőt a Cleveland Indians ellen. Magyarországról nézve nehéz elképzelni, hogy ez mekkora őrületet okozott Amerikában, a közösségi média alapján még a közelgő választást is elfeledték erre az éjszakára.

Megcsinálták! 108 év után végre megjött a siker. Így kell történelmet írni – lelkendezett Hillary Clinton a Twitteren, épp csak finoman utalva saját megválasztásának történelmi jelentőségére. Nem ő volt az egyetlen, aki gratulált, fél Hollywood is megsüvegelte a Cubs sikerét.

„Gratula a chigacói komikus barátaimnak. A nagy öröm miatt most kevésbé lesztek viccesek egy pár hónapig” – írta Seth Rogen, Olivia Wilde pedig elárulta, hogy még 10 órán keresztül simán elnézné, amint felnőtt férfiak sírnak örömükben. Stephen Colbert is odavolt, és már ki is tűzte a következő célt a csapat számára: „Találkozunk 2124-ben!".

A világ legboldogabb embere jelenleg persze nem más, mint Bill Murray, aki a csapat egyik legnagyobb rajongója. A múlt héten például a Fehér Ház sajtószobáját foglalta el, hogy megjósolja a Cubs sikerét. Bejött neki.

(Címlapi kép: AFP)