Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Összefutott az erdőben Hillary Clintonnal

2016.11.11. 11:15
Az első felvétel, amely az elnökválasztás utáni beszédét követően megjelent Hillary Clintonról, egy Facebook-poszt. Egy New York-i anya éppen az erdőben sétált a gyerekével és a kutyájával, amikor belebotlott a volt elnökjelöltbe. Clintonnal szóba elegyedtek, és még egy közös fényképet is csináltak. 

Margot Gerster csütörtökön ment sétálni a gyerekével és kutyájával a New Yorkhoz közeli Westchester nevű környékre (errefelé laknak Clintonék), hogy a választásokat követően az erdőben kirándulva szellőztesse ki a fejét. „Nagyon csalódott voltam a választások miatt” – írta a Facebook-oldalán. 

Séta közben azonban váratlan ismerősökbe futott. Vele szembe éppen Hillary és Bill Clinton sétáltak szintén a kutyájukkal (és valószínűleg egészen hasonló okokból választották ők is a természetet, mint Gerster). 

Az anya nem sokat vacakolt, és odament a volt demokrata elnökjelölthöz. „Beszélgettem vele, és elmondtam neki, hogy az egyik legbüszkébb pillanatom az volt, hogy mint anya – a lányomat magammal hozva – rá szavazhattam.”

Forrás: Facebook

Clinton állítólag nagyon hálás volt a kedves idegen szavaiért, megölelte Gerstert, még tréfálkoztak is, majd beleegyezett, hogy csináljanak egy közös fotót. A képet – amely az első nyilvánosságot látott felvétel Clintonról az elnökválasztások utáni beszéde óta – feltette Facebookra, és jelen pillanatban közel 9000 megosztásnál tart. 

(Címlapi kép: AFP/Jewel Samad)