Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

A kaszinót perli, amiért majdnem halálra verte a barátnőjét

2016.11.17. 09:29
Egy pennsylvániai férfi sajátos logikával a kaszinót perli, amely túl sok alkohollal szolgálta őt ki. Szerinte az ő hibájuk, hogy öt évvel ezelőtt részegen majdnem halálra verte akkori barátnőjét, amiért négy évet kellett börtönben ülnie.

2012. január 23-án éjjel szabályosan ki kellett szabadítaniuk a biztonsági őröknek egy nőt a betlehemi Sands Casino Resort egyik hotelszobájából, ahol részeg barátja majdnem agyonverte. A bántalmazó férfi, név szerint Nicholas A. Mullins négy év börtönbüntetést kapott tettéért, nemrég szabadult.

A férfi most a kaszinót perli, amelynek alkalmazottai állítása szerint nemtörődömségből túl sok alkohollal szolgálták őt ki. Sajátos érvelése szerint végső soron a kaszinó pincéreinek a hibája, hogy elvesztette a kontrollt és kis híján halálra verte dühében a barátnőjét.

Mullins szerint a börtönben eltöltött évek derékba törték az életét, amiért egyedül a neki tizenöt italt szervírozó pincéreket terheli a felelősség. A héten lesz az első bírósági tárgyalás az ügyben, így hamarosan kiderül, mit szól a bíró Mullis csavaros eszmefuttatásához. 

(Címlapi kép: Thinkstock)