Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Harrison Ford és Carrie Fisher összejöttek a Star Wars forgatásán

2016.11.16. 10:43
Carrie Fisher a napokban megjelenő önéletrajzában ír arról, hogy valóban összejöttek egy rövid időre Harrison Forddal a Csillagok háborúja forgatása közben.

Nagyon tapasztalatlan voltam, de benne megbíztam. Olyan kedves volt – írja Carrie Fisher a The Princess Diaries című, jövő héten megjelenő önéletrajzi könyvében. Harrison Fordról beszél, akivel 1976-ban, a Csillagok háborúja forgatása alatt volt egy rövid ideig tartó románca.

A rendező, George Lucas születésnapi buliján jöttek össze, kapcsolatuk három hónapig tartott. Fisher ekkor 19 éves volt, míg Ford 33. A színész nős volt, első feleségével, Mary Marquardttal élt, akivel még gimnazistaként kezdődött a kapcsolata (Ford végül három évvel később vált el).

Mark Hamill, Carrie Fisher és Harrison Ford a Csillagok háborújában

Forrás: InterCom

Fisher arról ír, mennyire elbűvölte őt Ford a forgatáson, mert a való életben is igazi hőst látott benne. A színész ügynökei egyelőre nem kommentálták a hírt, bár Ford tudott róla, hogy Fisher – akivel együtt játszott tavaly a Star Wars: Az ébredő Erőben is – a viszonyukról is fog írni a könyvében.

(Címlapi kép: Photo12/Archives du 7e Art/Lucasfilm)