Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Tom Hanksnek érdemes rajongói levelet írni

2016.12.26. 14:43
Mert könnyen lehet, hogy válaszol. Ennyire jó fej.

Tom Hanksért könnyű rajongani. Az viszont már nem olyan egyértelmű, hogy egy híresség komolyan is veszi ezt a rajongást. Az Oscar-díjas színész megtehetné, hogy olvasatlanul kidobja a feltehetően rengeteg rajongói levelet, amit kap, de Tom Hanks ennél sokkal stílusosabb sztár. Egy rajongója ezt bizonyítani is tudja.

Az Imguron ment körbe a fotó, amely a színész és egy rajongója közötti levelezést örökítette meg. Hanks megtehette volna, hogy egy előre gyártott aláírt fotó küld, ő azonban vette a fáradságot, és készített egy új képet magáról – nyilván szelfit –, ráadásul a rajongóját sem hagyta le róla. Amíg a levelet írta, Polaroidként gyorsan ki is nyomtatta a fotót, amely minden jel szerint őt magát is lenyűgözte.

A Hanx felirattal ellátott levélpapíron többek között elnézést kért a többnapos szakállért, egy épp esedékes forgatás volt az ürügye a borotválkozás mellőzésére. Igazán figyelmes levélíróként írt néhány jó szót Torontóról, ahol feltételezésünk szerint a rajongója él. És nem hagyta szó nélkül a karácsonyt sem. Hogy lehet valaki ennyire jó fej?!

(Címlapi kép: AFP)