Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Instagramon történnek az igazán fontos dolgok

2016.12.30. 09:16
Az Alkonyat-filmekben ismertté vált színésznőt, Ashley Greene-t a napokban eljegyezte barátja, Paul Khoury. A kirándulásnak álcázott lánykérésről egy videómontázs is készült az Instagramra. 

Ashley Greene kezét Új-Zélandon, egy vízesés mellett kérte meg barátja, Paul Khoury. A pillanat intimitásával kapcsolatban az idilli környezet ellenére is lehetnek kétségeink, mert egy közös szelfi helyett valaki elkísérte a párt és lefilmezte az egészet, amiből aztán egy helyenként túlcsorduló videómontázs született:

A háttérben ömlő vízeséssel és olyan, helyenként klisés feliratokkal, mint hogy "most kezdődik a közös utazásunk". És persze az érzelgős aláfestő zene sem maradhatott ki a videóból. De azért ne legyünk igazságtalanok, mert a sztárallűrökön túl Ashley Greene bizonyára majd kiugrik a bőréből. A videó alá például ezt posztolta:

Ez életem legszebb pillanata. A legvidámabb, legboldogabb nővé tettél a világon. Alig várom, hogy életünk hátralévő részében megmutathassam neked határtalan szeretetemet."

(Címlapi kép: AFP)