Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Putyin a világelső orosz prostituáltakkal dicsekedett

2017.01.18. 08:30
Különös módja ez az országimázsnak.

Végül Vlagyimir Putyin is megszólalt a Trump-dosszié körüli botrányban, amelynek súlyos, de megalapozatlannak tűnő állításai egy hete lázban tartják a közvéleményt. Az elnök nyilvánvaló kitalációnak nevezte, hogy Oroszország egy moszkvai szállodában készült titkos szexfelvételekkel zsarolná az Egyesült Államok új vezetőjét. Szerinte azok, akik ezeket a vádakat terjesztik, rosszabbak a prostituáltaknál is, mert nincs semmiféle erkölcsi mércéjük.

Ezt követően egészen különös gondolatmenettel kelt Donald Trump védelmére: szerinte az új elnök felnőtt férfi, aki ráadásul éveken keresztül szervezett szépségversenyeket, amelyeken a világ leggyönyörűbb nőivel találkozhatott. Alig hiszem, hogy ezek után elszaladt volna egy hotelbe, hogy kétes erkölcsű lányokkal találkozzon, habár kétségtelen, hogy a mieink a legjobbak a világon

– mondta.

Az utolsó félmondatot érdemes egy kicsit ízlelgetni. Oroszország elnöke tényleg azzal menőzik egy nemzetközi interjúban, hogy náluk vannak a legjobb prostik a világon. Az ilyesmi nála persze nem elszólás, tökéletesen illeszkedik a megalázott Oroszországot megvédő erős vezető hipermacsó profiljába, amelyet Putyin gondosan felépített az elmúlt másfél évtizedben, és amelynek amerikai verziója épp most győzedelmeskedett Trump személyében.

(Címlapi kép: AFP)