Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Valaki mentse ki Melaniát Donald Trump apró kezei közül!

2017.01.24. 11:15
A Trump házaspár a napokban ünnepelte a 12. házassági évfordulóját, de ha Melania gesztusaiból indulunk ki, már túl vannak a szenvedélyes szerelem évein. Az elnöki beiktatáson az új first lady dermesztő arckifejezését rögzítette a kamera.

Messziről úgy tűnhetett, hogy Melania Trump előkelő idegenként csinálta végig babakék Ralph Lauren ruhájában a férje elnöki beiktatását. A kötelességtudás és a beletörődés furcsa keverékéről árulkodtak a gesztusai, a ceremónia során azonban volt egy pillanat, amikor minden jel szerint szétesett kicsit ez a jól megrendezett összeszedettség. Nézzék csak az arcát!

Az ünnepségről készült videón jól látszik, hogy az új elnök pozitív reakciót várva fordul hátra a felesége felé, akinek erre a pillanatra sikerül is már-már széles mosolyt erőltetnie az arcára. Melania arca viszont azonnal elkomorul, ahogy a férje ismét hátat fordít neki, és a nézőben talán még az is felmerülhet, hogy most azonnal mentőcsapatot kellene küldeni Melania kimenekítésére. 

Persze Melania Trumpnak rengeteg oka lehet arra, hogy nehezteljen a férjére. Például egyáltalán nem biztos, hogy first lady akart lenni. A férje kampánya ráadásul hangos volt a különböző nőügyektől, és Trumpnál jobban talán még egyik elnökjelölt sem vette komolyabban a nőgyűlöletet. Elképzelhető, hogy beiktatása előtt sem azzal fordult oda feleségéhez, hogy megköszönje neki az eddigi támogatást. 

(Címlapi kép: AFP)