Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Megrendezték a Nicolas Cage-fesztivált, boldogok voltak, majd megjelent Nicolas Cage

2017.01.31. 14:38
A CAGED fesztivált negyedik éve rendezik meg a texasi Austin városában. Minden évben meghívják Nicolas Cage-t, aki most először jelent meg az eseményen. 

Nicolas Cage személyéről megoszlanak a vélemények: egyesek nem értik, az Oscar-díjas színész miért égeti magát szánalmas, gagyi produkciókban (például a Left Behind című keresztény thrillerben), mások nagyra értékelik az intenzív jelenlétéről és extravagáns szokásairól híres sztár munkásságát.

Utóbbi közösség rendezi a CAGED fesztivált, ahol vetítésekkel, előadásokkal ünneplik Cage nagyszerűségét. Idén először, teljesen váratlanul maga Nicolas Cage is felbukkant, akit tisztelettudóan minden évben meghívnak ugyan, de mivel eddig egyszer sem jött el, most sem számítottak rá igazán.

Micsoda öröm lehetett, amikor a sztár mégis megjelent, és – ki tudja, miért – felolvasta a közönségnek Az áruló szív című Edgar Allan Poe-novellát a maga szokásosan egzaltált, drámai módján.

Utána háromnegyed órás közönségtalálkozót tartott, ahol viszkispohárral a kezében minden kérdésre türelmesen és lelkesen válaszolt.  

(Címlapi kép: Nicolas Cage az Ál/Arc című filmben. Forrás: InterCom)