Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Donald Trump kezdhet aggódni a szívéért

2017.02.07. 13:05
Donald Trump szereti hangsúlyozni, hogy nem fogyaszt drogokat, nem dohányzik és nem iszik. Ez persze nem jelenti azt, hogy egészségesen is élne. Az elnökválasztási kampány alatt vele utazó munkatársai beszámoltak sajátos étkezési szokásairól. 

KFC- és McDonald's-ételek, ezeket fogyasztja Donald Trump a legszívesebben, a gyorséttermi menüket pedig a leginkább másnaposság kezelésére használt, alkoholmentes Bloody Maryvel öblíti le. Egy korábbi munkatársa szerint Trump a gyömölcsöt és a zöldségeket Lay's chipsszel és vaníliás sütivel helyettesíti az étrendjében. Odavan a zsíros steakekért, mozogni viszont semmit nem mozog, ha csak a golfot nem tekinthetjük annak. Trump egyéként annak tekinti.

Életrajzírója szerint az elnök teljesen elfogadhatónak tartja nem túl egészségesnek nevezhető életmódját. Azzal érvel, hogy szülei is szép kort éltek meg, ezért biztosan jó géneket örökölt tőlük. Persze azt elfelejti, hogy a gének nem mindenhatóak, legalább ekkora jelentősége van a táplálkozásnak és a mozgásnak az egészségmegőrzésben. Állítólag elnökként kezd egy kicsit tudatosabban étkezni, egyik munkatársa megerősítette, hogy már olykor saláta is kerül a tányérjára. 

( Címlapi kép: AFP)