Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

A sötét ötven árnyalata óta megnőtt a péniszgyűrűbe szorult férfiak száma

2017.02.14. 16:03
Sajnos a címünk nem vicc, hanem maga a valóság. A londoni tűzoltó-parancsnokság most adott ki egy sajtóközleményt arról, hogy az erotikus thrillernek nevezett film miatt kellemetlen esetekhez kell kimenniük. Például valakit a péniszgyűrűből kell kiszabadítaniuk.

Háztartási balesetek vannak, és ezekhez hozzá is szoktak a londoni tűzoltók. Azonban az utóbbi hetekben arra figyeltek fel, hogy ritkábban kell kiszabadítani valakinek az ujját a radiátorból, vagy valakit kihúzni a mosógépből, mint korábban, viszont egyéb, bizonyos összefüggéseket mutató, bizarr esetek megszaporodtak. 

A londoni tűzoltók sajtóközleményéből az derül ki, hogy A szürke ötven árnyalatának második része, A sötét ötven árnyalata is káros hatással van a lakosságra (főként a Dél-Londonban élőkre), ugyanis egyre gyakrabban hívják ki a szakembereket azért, mert az ágyhoz kötözött filmrajongónak nem nyílik a bilincse, vagy nem tud megszabadulni a péniszgyűrűjétől. A tűzoltóság az ilyen kellemetlen esetekre szeretné ráirányítani a figyelmet a Fifty Shades of Red (A vörös ötven árnyalata) című, találó nevű kampányában.

A hasonló balesetek egyébként valójában már az első filmnél megszaporodtak, 2016 áprilisa óta kilenc, szorult helyzetbe került férfihez hívtak segítséget.  Az elmúlt öt évben összesen 23 alkalommal kellett a tűzoltóknak valakinek a nemi szervéről eltávolítani a szexuális játékszereket, ilyenkor általában hidraulikus metszőollót használtak – és természetesen csak a gyűrűt vágták le vele. 

(Címlap: Collection Christophel/© Universal Pictures)