Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Ezeket a babaházban élő macskákat mindenki örökbe akarja fogadni

2017.02.23. 13:05
Ha Kim Kardashian életének minden perce érdekli az embereket, akkor miért ne érdekelhetné őket négy macska mindennapja is? Ez a feltevés áll egy izlandi állatvédő szervezet Catdashians című online videoközvetítése mögött, ahol négy babaházi környezetbe helyezett macska minden lépését nyomon követhetjük.  

Ha gazdát akarsz találni négy macskának, csak tedd be őket egy babaházba, ahol még aranyosabbnak tűnnek. Ez az ötlete támadt egy izlandi, gazdátlan macskákkal foglalkozó szervezetnek. 

Nonstop videoközvetítésben négy színes babaházi környezetbe helyezett macska mindennapjait követhetjük nyomon. Mindössze annyi időre szakítják meg az élő közvetítést, amíg megetetik őket. Azt túlzás lenne állítani, hogy fordulatos, drámákban is bővelkedő történetről van szó, de hamar bele lehet szeretni az egymással játszó, lustálkodó állatokba.

Az állatvédő szervezet célja, hogy mielőbb gazdát találjanak a négy cicának, de a közvetítés ezután sem fog megszakadni. Amint gazdát találtak ennek az alomnak, új macskák foglalják majd el a helyüket a macska valóságshow-ban.

 (Címlapi kép: AFP)