Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Ez volt az Oscar második legkellemetlenebb pillanata

2017.03.11. 08:51
Sejtettük, hogy Brie Larson nem fog látványosan örülni Casey Affleck Oscar-díjának. A színésznő most kommentálta is röviden az esetet.

Előre lehetett sejteni, hogy kellemetlen pillanat lesz, mikor Casey Affleck átveszi az Oscar-díjat A régi város férfi főszerepéért. Az átadó Brie Larson volt, akit tavaly A szoba című filmért díjaztak. Egy olyan nő megformálásáért kapott díjat, akit egy férfi évekig szexrabszolgaként tartott bezárva. Afflecket pedig nemrég vádolta meg szexuális zaklatással I'm Still Here című filmjének producere.

És valóban, Larson feltűnően fagyosan álldogált Affleck mellett, miután átadta neki az Oscart.

Larsont a Kong: Koponya-sziget premierjén kérdezték meg, hogy azt jelentette-e a gesztusa a díjátadón, amire mindenki gondol. A színésznő azt mondta, hogy pontosan azt. Igaz, nem fogalmazott ilyen nyíltan. Azt mondta, amit a színpadon csinált, magáért beszél, és mindent elmondott erről a kérdésről, amit el akart.

Pesze így sem ez volt az Oscar-gála legkellemetlenebb pillanata, hanem az, amikor kiderült, mégsem a Kaliforniai álom nyerte a legjobb filmnek járó díjat.

(Címlapi kép: AFP/Mark Ralston )