Kedves Látogató,
Az unikornis.hu oldalunkra friss tartalmak már nem kerülnek, korábbi cikkeink továbbra is elérhetőek.
Üdvözlettel: az NWMG csapata
Értem

Így ad sajtótájékoztatót egy profi, aki bekavart az apja élő bejelentkezésébe

2017.03.17. 16:10
A négyéves Marion Kelly egy csapásra az elmúlt napok nagy kedvence lett az interneten, miután berontott a szobába, ahol a politikai szakértő édesapja éppen élőben adott interjút a BBC-nek. A vagány kislányból mém lett, sőt azóta már túl van az első sajtótájékoztatóján is. 

Kizárt, hogy van olyan ember, aki még nem hallott a Kelly család esetéről, ahol az apa, Robert E. Kelly, dél-koreai ügyekben jártas politikai elemző előző héten élő adásban próbált interjút adni a BBC-nek, amikor a négyéves kislánya, Marion, majd a kisfia és végül a felesége is a bejelentkezés kellős közepén berontottak hozzá a szobába. De ha tényleg nem látta volna az elmúlt napok legnépszerűbb videóját, akkor itt az egyperces részlet.

A felvétel azonnal utat tört magának az interneten, bár nemcsak a gyerkektől teljesen elolvadó reakciókat kapott, hanem vitákat is generált. Az emberek egy része következtetéseket vont le például abból, ahogy az apa reagált a hirtelen zavarra, a férfi kapott hideget-meleget azért, amiért eltolta magától a gyereket ahelyett, hogy teljesen magától értetődő módon Mariont az ölébe vette volna. Mostanra el is készült ennek a paródiája, Új-Zélandon azzal a csavarral gondolták újra a jelenetet, hogy egy anya jelentkezik be élőben.

Ugyanakkor az is elgondolkodtató volt, hogy a videót megtekintők közül sokan először azt hitték, hogy a férfi dél-koreai házvezetőnője szaladt be a gyerekek után, noha később kiderült: a sztereotípiák megtévesztették a lelkes kommentelőket, Jung-a Kim, aki berontott, ugyanis Robert E. Kelly felesége volt. 

Forrás: AFP/Yelim Lee

A videó hatalmas népszerűségét pedig a minap fejelték meg Kellyék azzal, hogy hirtelen jött hírnevük kapcsán még sajtótájékoztatót is tartottak. Persze, az esemény legnagyobb sztárja természetesen Marion volt, aki szemmel láthatóan kissé mereven, de végül is kellő komolysággal állt a fotóriporterek elé. 

És ha eddig nem őrült volna meg mindenki Marionért, akkor majd most! A kislány hamar rájött ugyanis, hogy a feszengős helyzeten lehet szelepet találni, egy jól választott nyalókával oldotta fel a hangulatot, és percek alatt belelazult az unott és hanyag interjúadó szerepébe. Mém is lett belőle.

(Címlap: AFP/Yelim Lee)